Smalley en Amatec samen verder

woensdag 13 juni 2012

Smalley gaat samenwerking aan met Amatec

Smalley, marktleider op het gebied van industriële (golf)veerringen is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Amatec Technische Veren BV.

Op deze wijze wordt het unieke Smalley programma eenvoudig toegankelijk voor bedrijven in de Benelux. Amatec, zelf marktleider op het gebied van standaard golfringen, ziet in deze samenwerking een unieke uitbreiding op haar voorraad programma en verstevigd hiermee verder haar positie in de markt van technische veren en veerringen.

Onlangs is er een nieuwe serie multigegolfde drukveren geïntroduceerd die het mogelijk maakt bij een beperkte inbouwhoogte een zelfde kracht te bewerkstelligen als een conventionele drukveer. Dit bijzondere product is in een uitgebreide standaard range verkrijgbaar in zowel verenstaal als RVS en in maten van 6 tot 60mm. Net als alle Amatec producten kunnen ook alle Smalley veerringen zonder gereedschapskosten op klantspecificatie worden vervaardigd, eventueel van bijzondere materialen en in een korte levertijd: U zult er maar om zitten te springen!


Zie ook:   http://handelscourant.com/nieuws/136/smalley-gaat-samenwerking-aan-met-het-nederlandse-amatec-technische-veren-bv